Urmariti-ne pe:
Vezi Harta

Localizare

Pensiunea noastră se află aproape de centrul orașului Cluj Napoca, fiind situat în cartierul Gheorgheni, pe strada Mihai Veliciu, numărul 39. 

La aproximativ 1 km distanță de pensiunea noastră, puteți vizita centrul vechi al orașului Cluj Napoca, unde veți găsi unele dintre cele mai importante obiective turistice: Teatrul Național din Cluj Napoca cu Opera Română, Palatul de Justiție și cel de Finanțe al Clujului, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă , Piața Avram Iancu, statuia Avram Iancu sau B-ul. Eroilor.

Grădina Botanică este un reper pe care nu trebuie să îl ratați dacă veniți în Cluj Napoca. Aceasta se află la doar 2 km distanță față de pensiunea noastră. Tot la aproximativ 2 km se află și Centrul Comercial Iulius Mall, cât și lacul Ghiorgheni. 

Vă recomandăm o plimbare prin Parcul Central, aflat la o distanță de 3 km, aproximativ 11 minute de mers cu mașina, unde puteți admira frumusețile naturii, clădirea Cazinoului și lacul Chios. 

Aeroportul Internațional se află la o distanță de 8 km față de Pensiunea Bellagio. Puteți alege să veniți cu taxiul sau vă putem asigura noi transportul. Dacă trenul vi se pare mai comod, trebuie să stiți că față de gară suntem la o distanță de doar 3,5 km. 

Obiective turistice pe care le mai puteți vizita sunt : Casa de Cultură a Studenților, o clădire impunătoare unde se țin spectacole, aflată la 2,2 km distanță de pensiunea noastră, Piața Muzeului cu Casa Matei Corvin și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei aflată la doar 2 km distanță.

Pentru a ajunge la oricare dintre obiective, personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma și pentru a vă da informațiile necesare, astfel încât, să nu ratați nici una dintre punctele cheie ale orașului. 

Coordonate GPS:    46.7674  ; E  23.606732