Urmariti-ne pe:
Vezi Harta
 

Shopping Cluj Napoca

Shopping Cluj Napoca

 


Iulius Mall


Centrul Comercial Iulius Mall se află la o distanță de aproximativ 10 minute de mers cu mașina de Pensiunea Bellagio. Situat în cartierul Gheorgheni, Iulis Mall este cel mai cunoscut centru comercial din Cluj Napoca. Printre magazinele cele mai cunoscute se află Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti, Tommy Hilfiger, Motivi, Guara, Steilman, Bossini, Guess by Marciano, H&M, etc.


Pe o suprafaţă generoasă de 147.000 mp se găsesc 210 magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafeneau Starbucks, cinematograful Cinema City cu 10 săli, food court cu 15 fast food-uri, patinoar în aer liber sezonier, o parcare subterană şi una terană cu un total de 2.500 de locuri.
Se poate ajunge foarte ușor cu taxiul sau cu mașina. De pe strada Mihai Veliciu se face dreapta pe str. Constantin Brâncuși și se înaintează până la prima intersecție unde se face dreapta pe strada Nicolae Titulescu. Se continuă drumul pe strada Nicolae Titulescu, strada Unirii și Alexandru Vaida Voievod. Pe această ultimă stradă pe partea dreaptă se află Iulius Mall.Polus Center


Centrul Comercial Polus Center este cel mai mare complex multifuncțional pe un singur nivel din România și cel mai mare centru comercial din Transilvania. Acesta se află la o distanță de aproximativ 20 de minute de mers cu mașina față de Pensiunea Bellagio.


Sub acoperișul Polus Center a fost reprodus centrul unui oraș, cu magazine, piețe, străduțe, locuri de odihnă și relaxare. Pe o suprafață de 75.100 metri pătrați, centrul comercial oferă peste 200 de locații de shopping, alimentaţie și distracție, incluzând aici și peste 20 de puncte mobile și chioșcuri. Cele mai renumite magazine în care puteți face cumpărături sunt Lacoste, New Yorker, Piazza Italia, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Zara, Hervis, Kenvelo, Gant, Mustang Jeans, Ecco, Mango, Adidas, Sephora, Lotto, Swarovski, etc.


Polus Center oferă, de asemenea, și locații de relaxare precum un cinema cu 8 săli, restaurante, cafenele și un food court cu mâncare tradițională și internațională.


Se poate ajunge cu mașina sau cu taxiul. Pornind de la Pensiunea Bellagio se intră pe strada Constantin Brâncuși. În Piața Cipariu se înaintează până în dreptul Catedralei Mitropolitane Ortodoxe și cu un viraj la stânga se intră pe Bulevardul 21 decembrie 1989. Pe această stradă se înaintează spre ieșirea spre Oradea, iar după ce ieșiți din oraș pe partea stângă veți observa centrul comercial Polus Center.


- alte centre comerciale: Central, Sora, Magazine din Centru – etc