Kövessen minket a:
+40 0722 626 443 / 0748-129-138
Térkép megtekintése

Rólunk Bellagio Cluj Napoca

Megnyitottuk a Bellagio Panziót hogy tudjunk ajánlani, a vendégeknek, meleg és barátságos szállást a látogatás alatt Kolozsváron.

Bellagio Panzió található egy csendes környéken Gheorgheni negyedben,közel a leghíresebb turisztikai látnivalókhoz és látványosságokhoz. Osztályozva 4 **** (csillag), Bellagio Panzió az a hely, ahol pihenjen és kényeztesse magát akkor is, ha csak átutazóban van, nyaralásban vagy egy üzleti tárgyalásban.

Kezdje a napot egy ízletes reggelivel mely benne van az árban. Barátságos és mindig a rendelkezésére állva, a szolgáltató nyújt tájékoztatást és ötleteket a szabadidÅ‘ elfoglalására.

Pár perc sétára el lehet jutni a következÅ‘ intézmények és turisztikai látványosságokhoz: Ortodox Nagyvárosi Székesegyház, Avram Iancu tér Avram Iancu szobra, Nemzeti Színház és a Román Opera, Igazságügyi Palota és a Katonai Törvényszék Cluj, HÅ‘sök körút és a Mátyas Király Tér.

Biztosítunk 15 szobát, ebbÅ‘l 6 kétágyas szoba, franciaágyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba.

Minden szoba ízlésesen és elegánsan be van rendezve és fel van szerelve vezeték nélküli és ingyenes internetel, kábel TV, LCD TV, telefon, légkondicionálás állítható termosztátal, minibárral, széffel, modern bútor, szÅ‘nyeg, iroda, tűz érzékelÅ‘, zuhanykabin, hajszárító, digitális hÅ‘mérséklet-szabályozó és borotva aljzat. Kínálunk fürdÅ‘köpenyt, papucsot és kefe és fogkrém kit, tűt és cérnát költség ellen.

Kiemelt figyelmet fordítunk az üzleti környezetnek, ezért hoztunk létre egy multifunkcionális teremet, ahol konferenciákat, szemináriumokat, csapatépítést, prezentációkat, kellemes környezetben, de ugyanakkor egy csendes, központi helyen tarthat.

Szeretettel várjuk, hogy élvezze a kényelmet és a meleget amit a panzió ajánl.