Kövessen minket a:
+40 0722 626 443 / 0748-129-138
Térkép megtekintése

Elhelyezkedés

A mi panziónk Kolozsvárnak a központjának a közelében található, a Gyergyószentmiklósi negyedben, a Mihai Veliciu utca, 39 – es házszámnál.

Körülbelül 1 km-re tőlünk, meglehet látogatni Kolozsvár régi központját, ahol megtalálható néhány fontos látnivaló : a Nemzeti Színház, az Igazságügyi és Pénzügyi Palota, Avram Iancu tér és szobor és a Hősök körút.

A Botanikus Kert egy látnivaló amit nem szabad kihagyni, ha jön Kolozsvárra. Mindössze 2 km-re van a panziótol. Csak 2 km-re van a Iulius Mall is és a Ghiorgheni tó.
Javasolunk egy sétát a Központi Parkban, amely 3 km-re van a panziótol, ahol megcsodálhatja a természet szépsét, a Kaszinó épületét és a tót.
A nemzetközi repülőtőr 8 km-re van a Bellagio Panziótol. Választhat, hogy jöjjön taxival vagy biztosítani tudjuk a közlekedést. Ha úgy érzi, hogy sokkal kényelmesebb a vonat, akkor tudnia kell, hogy a vasútállomástól mindössze 3,5 km-re található a panzió.

Látnivalok amelyek a közelben vannak: Diákok Művelődési Házza, ahol előadásokat tartanak, található 2,2 km-re a panziótol, Múzeum tér, a Mátyás-ház és a Nemzeti Erdély Történeti Múzeum található mindössze 2 km-re.

Ahhoz, hogy elérjen bármelyik látnivalóhoz, a személyzet rendelkezésére áll, és segit a szükséges információkal, hogy ne hagyjon ki egyetlen fő pontot se a városban.

Coordonate GPS:    46.7674  ; E  23.606732