Kövessen minket a:
+40 0722 626 443 / 0748-129-138
Térkép megtekintése
 

Bevásárlás Kolozsvár

Bevásárlás Kolozsváron


Iulius Mall


Iulius Mall bevásárlóközpont körülbelül 10 percre van a Bellagio Panziótol. Található a Gyergyószentmiklósi negyedben, a Iulis Mall a leghíresebb bevásárló központ Kolozsváron. A legismertebb üzletek Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Massimo DUTTI, Tommy Hilfiger, Guara, Steilman, Bossini, GUESS által Marciano, a H & M, stb.


A bőséges területén, 147.000 négyzetméter, található 210 üzletet, éttermek, Auchan hipermarket, Starbucks, Cinema City, 10 mozi terem, ételudvar, 15 gyorsétteremel, szezonális kültéri korcsolyapálya, mélygarázs és egy külső parkoló összesen 2.500 hellyel.


Ez könnyen megközelíthető taxival vagy autóval. Mihai Veliciu utcán jobbra kanyarodva a Constantin Brancusi utcára. aAz első kereszteződésnel forduljon jobbra a Titulescu utcába. Ez folytatódik Titulescu utca, Unirii utca és Alexandru Vaida Voievod utca. Az utolsó utcában jobbra van a Iulius Mall.


Polus Center


Polus Center Shopping Center a legnagyobb multifunkcionális komplexum egy szinten Romániában és a legnagyobb bevásárlóközpont Erdélyben. Megtalálható 20 percnyi autóútra a Bellagio Panziótol.


A tető alat a Polus Center készitet üzleteket, piacokat, utcákat, pihenésre és kikapcsolódásra való helyeket. Területe 75.100 négyzetméter, a sétálóutca kínál több mint 200 bevásárló helyet, köztük több mint 20 egységet és kioszkok. A leghíresebb boltok, ahol lehet vásárolni a Lacoste, New Yorker, Piazza Italia, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Zara, Hervis, Kenvelo, Gant, Mustang Jeans, Ecco, Mango, Adidas, Sephora, Lotto, Swarovski, stb.


A Polus Center rendelkezik még egy 8 termes mozival, kávézókal és éttermekel ahol hagyományos és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.
Megközelíthető autóval vagy taxival. Bellagio panziótol indulva a Cipariu Térben ahol a Ortodox Nagyvárosi Székesegyház melet ballra belépnek a 21 december 1989 – es utcára. Nagyvárad felé, a város végén ball oldal látható a Polus Center.


Más bevásárlóközpontok: Central, Sora, üzletek a központban, stb.