Kövessen minket a:
0748-129-138
Térkép megtekintése

Bellagio Panzió Kolozsvár – 4 csillagos szállás Kolozsváron, Romania

A Bellagio Panzió kinál, a turistáknak és üzletembereknek akik átlépik a küszöbjét, 4 csillagos szállást és szolgáltatásokat egy csendes, központi helyen, de távol a város zajátol

Elegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba

Szerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

"Romulus Vuia" Néprajzi Nemzeti Park - Falumúzeum

A falumuzeum a Hoia erdő mellet van elhelyzve ami Kolozsvár egyik leg gazdagab és legnagyob erdöje. Domborzata a város központjából indul.
A kolozsvári náprajzi sétatér az első szabadtérri muzeum Romániaban, a hatodik Europában. A sétatéren bemutatot helyiségek Beszterce, Máramaros, Erdélyi Alföld, Oras, Naszod, a Bran, Zord és Görgény.

„Simion Bărnuțiu” Központi Park

A sétatérnek központi elhejezése van, ilyen modon védve van a város zajától. Megfelelö hely a sétara, mivel 900 méter hosszu, átszöve kövezett sétányokkal, tele padokkal és a végében van egy csendes tó ahol csonakázni lehet.

1827-ben a Nök Jotékonyasági Eggyesülete kibérelte azzal a célal hogy létesitsenek egy pihenö helyet. A 30-as évek elején, a 19-ik században a sétatér nyitva volt mindenkinek, akkori neve „A nép séta tere”