Kövessen minket a:
0748-129-138
Térkép megtekintése

Bellagio Panzió Kolozsvár – 4 csillagos szállás Kolozsváron, Romania

A Bellagio Panzió kinál, a turistáknak és üzletembereknek akik átlépik a küszöbjét, 4 csillagos szállást és szolgáltatásokat egy csendes, központi helyen, de távol a város zajátol

Elegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba

Szerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

Avram Iancu Tér

Az Avram Iancu piactér Kolozsváron a legtöb megnevezést kapta az idök során. Kolozsvár központi részén van, gazdag történelmében és a épületek lenyügöző épitészeti stilusában. Első neve Trencsin piactér volt, Trencseni Ferencz tiszt neve után, aki bekeritette a helyet 1700-ban és a katonák kiképzésére használta. Miután a tér felszabadult elhatároszták hogy épitenek egy diszpiac teret.

Mátyas Király Tér

Az Egyesülés tere Kolozsvár egyik legrégib és központi pontja. A Szent Mihaly templom körül fekszik, és területileg a legnagyob piactér közép és délkelet Europában.

Eredeti neve Nagy Piactér volt. 1869-ben hivatalosan Központi Piactér let. Mátyás Kiraly nevet is viselte a 19-20-ik század közöt. A két világháboru közöti idöszakban Egyesülés Tér neven volt ismerve.