Kövessen minket a:
0748-129-138
Térkép megtekintése

Bellagio Panzió Kolozsvár – 4 csillagos szállás Kolozsváron, Romania

A Bellagio Panzió kinál, a turistáknak és üzletembereknek akik átlépik a küszöbjét, 4 csillagos szállást és szolgáltatásokat egy csendes, központi helyen, de távol a város zajátol

Elegáns és izletes berendezésel a panzió kinál 15 szobát amelyből 6 kétágyas szoba dupla ággyal, 4 kétágyas szoba 2 ággyal és 4 egyágyas szoba

Szerettetel várjuk hogy élvezze a kenyelmet és a maleget, amit a panzió kinál

Avram Iancu Emlekmu

Az Avram Iancu műemléket 1995 –ben állitották fel a történelmi hős emlékére , az akkori polgarmester Gheorghe Funar kérésére. A műemlék Ilie Berindei szobrász munkája.

A műemlék megnézhető az Avram Iancu téren , körülvéve szökőkuttal , melynek viz és fény sugarai szinkront alkotnak a zene ritmusán.
A műemlék mellett található az Ortodox Nagyvárosi Székesegyház

Ortodox Nagyvárosi Székesegyház

A Ortodox Nagyvárosi Székesegyház 1923 és 1933 között épült a George Constantin Pomponiu épitész által. Ez az Avram Iancu téren található, a 18-as számnál, körüilvéve régi jelentős épitészeti és történelmi épületekel. Ezek közé tartoznak: Kolozs Megyei Tanács épület, Vad, Feleac és Kolozsvár Érsekség épülete, Kolozsvár pénzügyi és kincstári epülete, a román Opera és a Nemzeti Színház.